AvaliaçÔes de Bram Ladage Dordrecht

AvaliaçÔes recentes

4.0
Osman
1 junho 2023

Beste friet van Dordrecht

Martin
29 maio 2023

Regelmatig haal ik mijn patatje bij Bram. Dit keer heb ik online besteld. Ik ben er op de aangegeven tijd. Ik geef aan dat ik online besteld heb. Er wordt op dat moment aangegeven dat ze er mee bezig zijn. Het was wel druk. Maar na twintig minuten zie ik een aantal klanten die na mij besteld hadden vertrekken met hun aan de balie opgegeven bestelling. Dat vond ik bijzonder. Dus ik vraag: “Klopt het wel dat deze mensen eerder zijn dan ik?” Normale vraag toch? Het antwoord vond ik niet normaal. Dat was: “Ik kan niet alles tegelijk!” Na nog even gewacht te hebben, inmiddels ruim 25 minuten na de afgesproken ophaaltijd, was mijn patatje klaar. Kom ik thuis, zit er geen pindasaus bij. Kon ik weer terug, ik begrijp heel goed dat het hard werken is, maar ik snap niet dat het allemaal zo onvriendelijk moet! Een excuus dat de pindasaus er niet bij was, kon er niet eens van af.

Mike
22 maio 2023

Friet is hier altijd lekker en vers.

Shaw
22 maio 2023

Frietjes waren heerlijk, maar bestelling was 7min te laat. Aangezien je een 5-minuten tijdraam mag kiezen, viel dat een beetje tegen.

Angela
21 abril 2023

Bestelling afhalen om 19.15 uur en op de seconde af was het klaar. Heerlijke patat!

Marnix
11 abril 2023

De frietjes waren uiteindelijk heerlijk, maar over de bestelling zelf was ik niet tevreden. Een kwartier voor de afhaaltijd heb ik een bestelling geplaatst, maar in de winkel heb ik uiteindelijk 23 minuten gewacht (na de afhaaltijd) totdat mijn bestelling klaar was. De medewerkers waren erg druk en ik had begrip voor hun harde werken, maar ik vond het niet prettig dat ik zo lang moest wachten. Dan had ik liever gehad dat de website al had aangegeven dat het pas vanaf 20 minuten later kon. Ik hoop dat ik een andere keer een betere ervaring heb.

Brouwers
11 abril 2023

Helaas waren de medewerkers vergeten om de online bestelling klaar te maken. Blikje fris werd wel aangeboden. Mogelijk was het te druk en teveel nieuw personeel?

Raymond
1 abril 2023

De patat is lekker . Alleen als je online een bestelling plaatst met de tijd van ophalen . En je komt het halen op de afgesproken tijd dat je dan nog 10 minuten moet wachten . Dus dat moet verbeterd worden

Anne Vrijhof
25 março 2023

De frites en broodjes waren erg lekker . Ik had van te voren online besteld en het was op de afgesproken tijd klaar. Helaas ontbrak er 1 kroket bij de bestelling.

Maartje Hoepel
4 março 2023

Prima kwaliteit, maar helaas zat de bestelde pindasaus niet bij de bestelling. Volgende keer beter hopelijk :-)

Casper
13 fevereiro 2023

Goede patat en ook erg lekkere snacks. Ik vond ook de hamburger erg goed.

Willie
6 fevereiro 2023

De smaak was goed, maar ik vond wel alles te hard gebakken

M
4 fevereiro 2023

Bestelling doen is makkelijk en ophalen ging ook helemaal goed. Bij de Family Box 4 pers kun je echter maar uit drie soorten snacks kiezen. Dat zou ik graag uitgebreider zien

Niels
14 janeiro 2023

Is lekkere patat. Ook mooi op tijd klaar om af te halen.

Pepijn
13 janeiro 2023

Dit blijft toch de lekkerste patat van Dordt. Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is altijd goed!

Marcel
12 janeiro 2023

Top meid die manager een vertrouwd gezicht bij bram 👍weer lekker gegeten.

Ray
16 dezembro 2022
Marcel Gool
13 dezembro 2022

Tof personeel en lekker gegeten

Marcel
2 dezembro 2022

Toppie meiden ,đŸ’Ș

Danielle
20 novembro 2022

Patat was lekker .Frikandel weg kunnen gooien was half bevroren.

Kim
17 novembro 2022

Bijna een half uur gewacht, ze staan er allemaal met zware tegenzin te werken en het eten druipt nog in het vet. Dramatische zaak

Rilana
13 novembro 2022

Altijd een top service, vriendelijk en hardwerkend personeel en heerlijke patat.

Yvonne
2 novembro 2022

Heerlijke patat, goede porties en snel klaar

Jeroen
24 outubro 2022

De beste patat in Dordt

M.schneider
18 outubro 2022

Super snel geholpen. Fijn personeel.

Jaimy Roos
3 outubro 2022

Eten was prima, bestelling klopte ook, maar de tijd die ik had opgegeven om de bestelling op te halen was niet goed. Ik kon mijn bestelling alsnog 20 minuten later ophalen. Ik had net zo goed ter plekke kunnen bestellen. Dit was wel een teleurstelling, omdat we eten hdden besteld in onze korte avond(eet)pauze (30 min) van school.

Anoniem
1 setembro 2022

Altijd goed, lieve meiden, vriendelijk personeel

26 agosto 2022
Anoniem
25 agosto 2022

Altijd goed

Raymond
10 agosto 2022

Patat is echt super lekker . Maar als je online je bestelling doet . En dan de tijd aan geeft en je daar komt dat mevrouw dan op haar gemak blijft kletsen en de bestelling op de afgesproken tijd niet heeft heeft .

Mike
25 julho 2022

Eten was lekker, familiebak, wat snacks en een grote patat. Helaas kreeg ik een kleine patat IPV een grote patat.

A Bertrand
23 julho 2022

Complimenten voor de 2 dames die de bestellingen verzorgden. Maar ze konden het niet aan jammer.

Anoniem
13 julho 2022
Raymond
8 julho 2022