Beoordelingen van Bram Ladage Dordrecht

Recente recensies

4.0
Harm Jan
15 juli 2024
Lisa
11 juli 2024

- te laat (had vooraf besteld en daarom max. 20 min parkeren, wat nog te weinig bleek) - te zout - veel ''restantjes' vette/harde/kleine stukjes friet - frikadellen waren vermoedelijk wel eerder klaar, want koud (het leek ook wel alsof er veel medewerkers waren die nog moesten worden ingewerkt o.i.d. en het erg druk hadden/wat stress hadden)

de Jong
5 juli 2024

Zoals altijd was het eten weer top! Paar minuten op locatie moeten wachten waar een hoop mensen stonden. Voortaan bestel ik online!

Natasja
1 juli 2024

Alles was prima, alleen jammer dat je dan een gewenste tijd kan kiezen en dan alsnog 15 min moet wachten. Dit gebeurd dus vaker ik vind dat als je een gewenste tijd kan kiezen je tussen de 5 en 7 min. uit kan lopen.

AO
29 juni 2024
Marlies Hema
28 juni 2024

Deze keer waren jullie mijn sausjes vergeten mee te geven. Voor de rest is het altijd helemaal prima.

Jeroen de Pater
22 juni 2024
A
3 juni 2024
Jeannette Ten Donkelaar
3 juni 2024

Was heerlijk

Jeannette Ten Donkelaar
24 mei 2024

Heerlijk warm en gemakkelijk online besteld en opgehaald

Michael
17 mei 2024

Het eten was prima, echter ontvingen we twee keer mayonaise met uitjes waarbij de pindasaus ontbrak :(

Clay
25 april 2024

Slechte service lang wachten koude eten En afgebrande frietjes nooit meer eten bij Bram ladage

Schipper
17 april 2024

Goede smaak

K
8 april 2024

Patat was erg slap

Kiki
1 april 2024

Altijd lekker!!!

wijk
16 maart 2024

Berenklauw was slecht, ui verbrand en de bal gehakt ook te veel gefritureerd, erg jammer. Alleen de patat was goed maar zout was ook vergeten. Terwijl bij de bestelling was aangeklikt. Dus 1 ster vanwege de berenklauw, niet voor herhaling vatbaar.

Jolanda
15 maart 2024

Eten op tijd af kunnen halen. Heerlijk eten. Grote hoeveelheid. Snelle vriendelijke bediening. Fijn dat de saus in aparte bakjes zit.

ruben
15 maart 2024

Alles was correct, en net als altijd heel lekker.

Marlies Gelderblom
14 maart 2024

Prima eten, mooi op tijd klaar. Maar er wordt heel vaak vergeten de kassabon erbij te doen en aangezien ik deze bon moet declareren is het supervervelend als er weer iemand terug moet voor de kassabon. Dus heel graag voortaan de bon erbij doen!

Marleen
19 februari 2024
Brigitte De Keijzer
18 februari 2024

Heerlijke patat echt super lekker en vriendelijk personeel!!!! Alleen als je online besteld en zelf een tijd aan kan klikken staat het niet klaar moet je alsnog wachten. In Dordrecht mag je niet parkeren of stilstaan voor de deur en daarom heel vervelend als je op tijd je bestelling komt ophalen!! En bang bent voor een bekeuring dan wordt het alsnog een duur patatje!!!!

Hugo
16 februari 2024

Al voor de 2e keer bestelling niet compleet.

Henno Beinema
5 februari 2024

keurig op tijd!

Amme
30 januari 2024

Vanuit huis besteld om op te halen. Bij aankomst was m'n bestelling nog niet klaar. Sterker nog, bestelling moest nog uitgeprint worden. Dit duurde uiteindelijk ruim 25 minuten. Allerlei excuses, een medewerker in tranen, omdat het haar eerste dag (alleen) was als verantwoordelijke. De anders zo lekkere patat was lauw bij thuiskomst en de groentenkroketten waren ronduit flauw. We zijn zoveel beter gewend bij Bram. Geen slecht woord over de medewerkers, ze deden erg hun best. De milkshakes die we cadeau kregen voor de kinderen die wel erg lang moesten wachten op het eten werden thuis dankbaar ontvangen. Beste Brammers, zorg goed voor je medewerkers! Gooi de website tijdelijk dicht als je klantbeloftes niet na kunt komen om op tijd af te halen. Gisteren was erg slechte reclame voor jullie bedrijf.

M
29 januari 2024

Ik maak een tijd orde, en kom ik op tijd moeten ze mij friet nog in de olie gooien, terwijl er niemand was

Frans
22 januari 2024

Alles ging goed totdat ik op de afgesproken tijd het eten kwam halen toen moesten ze nog beginnen met bakken. Dus baalde wel dat het eten een half daarna pas op tafel stond. Mijn advies beter afstemmen op de tijd. Ps had wel een ruime tijd daarvoor genomen

Ester van Tricht
13 januari 2024

Kwaliteit is prima, alleen nu al de tweede keer dat ik thuis kom en snack niet bij bestelling zit.

Gina
12 januari 2024

Heerlijk!

bibi
5 januari 2024

Alles was warm, lekker en een groot bakje pindasaus. Ondanks dat het heel druk was, vond ik dat de bestelling snel klaar was.

Vink
29 december 2023

Lekkerste patat ooit! Netjes op tijd klaar en heerlijk warm. Pindasaus is ook erg lekker.

Gab
1 december 2023

Heerlijk, snel en vriendelijke service!

Lamya
25 november 2023

Heerlijk zoals altijd !

Peter
19 november 2023
J van den Aardwegh
11 november 2023

Normaal is het friet heerlijk doorgebakken dat was nu niet🥴 Ook misten we een bakje pindasaus.. winkel te ver weg om nog even terug te gaan… al met al viel het tegen!!

Embla
6 november 2023

De allerbeste patat! Punt.

Em
29 oktober 2023

Heerlijke patat, zoals altijd. Niets op aan te merken.

Monique
15 oktober 2023

Het zout moet echt aangepast worden. Dat is een veel te ongezonde hoeveelheid die op de patatjes wordt gegooid.

Shawk
8 oktober 2023

De frietjes waren lekker, zoals altijd - maar ondanks de afgesproken ophaaltijd heb ik nog 10 minuten staan wachten. De dames waren gezellig aan het kletsen, maar hun time-management liet te wensen over.

Marjan
24 september 2023

Altijd lekker een frietje van Brammetje. De pindasaus is heerlijk. Een een kroketje en een broodje hamburger maakt de bestelling voor ons compleet.

Pepijn
22 september 2023

Het bestelsysteem had een storing. Dit werd opzich goed opgelost maar toen we thuis waren mistten er zowel twee kroketten als een bakje mayonaise. De geboden oplossing was op komen halen. Dat heb ik maar gedaan, er was geen enkel alternatief, maar jammer was dat wel. Iedereen was klaar met eten toen ik terug kwam met de twee kroketten.

Kok
22 september 2023

Al 12 sterren voor de meiden daar

Farid
22 september 2023

Wij bestellen elke vrijdag bram en elke vrjidag vergeten jullie wel iets!!

Martijn
16 september 2023

Kwaliteit niet meer wat het is geweest. Friet slap en niet gaar. Pindasaus dik en bitter.

Hila
2 september 2023

Om de twee weken plaats ik een bestellen bij de Bram in Dordrecht en verleden keren was de smaak perfect. Dit keer waren de frieten niet lang gebakken en smaakten de frietjes erg rauw en zagen er wit uit. We hebben ze niet op kunnen eten. Hopelijk kan in de toekomst gelet worden op de baktijd. Verder erg vriendelijk personeel altijd!

Saskia
25 augustus 2023

Eten was goed, maar mistte een kalfskroket en een potje mayonaise. Geprobeerd te bellen maar de lijn bleef bezet.

Bremen
24 augustus 2023

Altijd lekker en goed. Helaas deze keer waren de frites niet goed afgebakken. Bleek en rauwig. Leek wel de eerste bak.

Mika
16 augustus 2023

Te laat

Diana van etten
6 augustus 2023

De hamburger, was te hard gebakken het broodje was klef, de bami schijf was verbrand, echt heel slecht, alleen de patat was wel goed

Willie Smale
5 augustus 2023

Alles was veel te hard gebakken

Priscila
25 juli 2023
Patricia
20 juli 2023

Vreselijk service! Ik heb online besteld en moest toch heel lang wachten. Er is daarom geen meerwaarde.om online te bestellen. Kom ik thuis en mijn bestelling klopt niet!! Een speciale rij voor afhaal zou handig zijn. De medewerkers waren wel vriendelijk.

Hofstra
18 juli 2023

Heerlijke patat en snacks

van Harmelen-Vermeer Ricardo
14 juli 2023

Nu voor de 2 keer besteld allen jammer ik had 8 x 2 kroketten online besteld maar heb er 6 x 2 kroketten gehad veder de service altijd goed

Osman
1 juni 2023

Beste friet van Dordrecht

Martin
29 mei 2023

Regelmatig haal ik mijn patatje bij Bram. Dit keer heb ik online besteld. Ik ben er op de aangegeven tijd. Ik geef aan dat ik online besteld heb. Er wordt op dat moment aangegeven dat ze er mee bezig zijn. Het was wel druk. Maar na twintig minuten zie ik een aantal klanten die na mij besteld hadden vertrekken met hun aan de balie opgegeven bestelling. Dat vond ik bijzonder. Dus ik vraag: “Klopt het wel dat deze mensen eerder zijn dan ik?” Normale vraag toch? Het antwoord vond ik niet normaal. Dat was: “Ik kan niet alles tegelijk!” Na nog even gewacht te hebben, inmiddels ruim 25 minuten na de afgesproken ophaaltijd, was mijn patatje klaar. Kom ik thuis, zit er geen pindasaus bij. Kon ik weer terug, ik begrijp heel goed dat het hard werken is, maar ik snap niet dat het allemaal zo onvriendelijk moet! Een excuus dat de pindasaus er niet bij was, kon er niet eens van af.

Mike
22 mei 2023

Friet is hier altijd lekker en vers.

Shaw
22 mei 2023

Frietjes waren heerlijk, maar bestelling was 7min te laat. Aangezien je een 5-minuten tijdraam mag kiezen, viel dat een beetje tegen.

Angela
21 april 2023

Bestelling afhalen om 19.15 uur en op de seconde af was het klaar. Heerlijke patat!

Marnix
11 april 2023

De frietjes waren uiteindelijk heerlijk, maar over de bestelling zelf was ik niet tevreden. Een kwartier voor de afhaaltijd heb ik een bestelling geplaatst, maar in de winkel heb ik uiteindelijk 23 minuten gewacht (na de afhaaltijd) totdat mijn bestelling klaar was. De medewerkers waren erg druk en ik had begrip voor hun harde werken, maar ik vond het niet prettig dat ik zo lang moest wachten. Dan had ik liever gehad dat de website al had aangegeven dat het pas vanaf 20 minuten later kon. Ik hoop dat ik een andere keer een betere ervaring heb.

Brouwers
11 april 2023

Helaas waren de medewerkers vergeten om de online bestelling klaar te maken. Blikje fris werd wel aangeboden. Mogelijk was het te druk en teveel nieuw personeel?

Raymond
1 april 2023

De patat is lekker . Alleen als je online een bestelling plaatst met de tijd van ophalen . En je komt het halen op de afgesproken tijd dat je dan nog 10 minuten moet wachten . Dus dat moet verbeterd worden

Anne Vrijhof
25 maart 2023

De frites en broodjes waren erg lekker . Ik had van te voren online besteld en het was op de afgesproken tijd klaar. Helaas ontbrak er 1 kroket bij de bestelling.

Maartje Hoepel
4 maart 2023

Prima kwaliteit, maar helaas zat de bestelde pindasaus niet bij de bestelling. Volgende keer beter hopelijk :-)

Casper
13 februari 2023

Goede patat en ook erg lekkere snacks. Ik vond ook de hamburger erg goed.

Willie
6 februari 2023

De smaak was goed, maar ik vond wel alles te hard gebakken

M
4 februari 2023

Bestelling doen is makkelijk en ophalen ging ook helemaal goed. Bij de Family Box 4 pers kun je echter maar uit drie soorten snacks kiezen. Dat zou ik graag uitgebreider zien

Niels
14 januari 2023

Is lekkere patat. Ook mooi op tijd klaar om af te halen.

Pepijn
13 januari 2023

Dit blijft toch de lekkerste patat van Dordt. Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is altijd goed!

Marcel
12 januari 2023

Top meid die manager een vertrouwd gezicht bij bram 👍weer lekker gegeten.

Ray
16 december 2022
Marcel Gool
13 december 2022

Tof personeel en lekker gegeten

Marcel
2 december 2022

Toppie meiden ,💪

Danielle
20 november 2022

Patat was lekker .Frikandel weg kunnen gooien was half bevroren.

Kim
17 november 2022

Bijna een half uur gewacht, ze staan er allemaal met zware tegenzin te werken en het eten druipt nog in het vet. Dramatische zaak

Rilana
13 november 2022

Altijd een top service, vriendelijk en hardwerkend personeel en heerlijke patat.

Yvonne
2 november 2022

Heerlijke patat, goede porties en snel klaar

Jeroen
24 oktober 2022

De beste patat in Dordt

M.schneider
18 oktober 2022

Super snel geholpen. Fijn personeel.

Jaimy Roos
3 oktober 2022

Eten was prima, bestelling klopte ook, maar de tijd die ik had opgegeven om de bestelling op te halen was niet goed. Ik kon mijn bestelling alsnog 20 minuten later ophalen. Ik had net zo goed ter plekke kunnen bestellen. Dit was wel een teleurstelling, omdat we eten hdden besteld in onze korte avond(eet)pauze (30 min) van school.

Anoniem
1 september 2022

Altijd goed, lieve meiden, vriendelijk personeel

26 augustus 2022
Anoniem
25 augustus 2022

Altijd goed

Raymond
10 augustus 2022

Patat is echt super lekker . Maar als je online je bestelling doet . En dan de tijd aan geeft en je daar komt dat mevrouw dan op haar gemak blijft kletsen en de bestelling op de afgesproken tijd niet heeft heeft .

Mike
25 juli 2022

Eten was lekker, familiebak, wat snacks en een grote patat. Helaas kreeg ik een kleine patat IPV een grote patat.

A Bertrand
23 juli 2022

Complimenten voor de 2 dames die de bestellingen verzorgden. Maar ze konden het niet aan jammer.

Anoniem
13 juli 2022
Raymond
8 juli 2022